Thursday, December 31, 2009

Bismillahirahmanirahiim.

Salam Sejahtera buat semua Ahli Scripters. Pada Sesiapa yang Berminat Berkongsi Artikel sesama Ahli, Anda diminta meletakkan artikel Anda terlebih dahulu di ruangan ini untuk disebarkan, TETAPI pastikan ayat yg di copy/paste itu di SUSUN dengan cantik agar dapat difahami oleh para pembaca, semoga anda diberi PAHALA kerana telah memberi ilmu pengetahuan yang bermanfaat kepada para pembaca ...

Sekiranya anda MALAS menyusun ayat dgn cantik BAIK anda JANGAN POST, Pabila user tak faham MESEJ yg disampaikan mereka tidak akan membuang masa dan terus membaca pada artikel lain pula, melainkan user itu sendiri membaca nya berulang kali. Ada ke user nak baca banyak kali ??? banyak lagi artikel lain yg boleh mereka fahami... Saya ulangi kalu anda MALAS menyusun ayat bagi user faham TOLONG JANGAN POST ...


Bila user TIDAK FAHAM mesej yang disampaikan dari hasil kerja yang sambil LEWA. Artikel anda sememangnya tidak BERMAKNA dan tidak BERISI... Jadi SIA² sahaja anda memberi artikel kerana Anda tidak menyampaikan dengan bersungguh sungguh.
( Hairan juga saya copy/paste pun boleh ...... tah mcm maner nak cakap )

Melainkan Artikel itu dicipta sendiri oleh anda. Kalau mcm tu saya 100% TABIK ( salute beb ). Kerana nak buat artikel sendiri memerlukan kreativiti yang creatif dan cara persembahan yang amat teliti utk disampaikan pada para pembaca agar mereka faham apa yg anda ingin sampaikan.

Si Pencipta Artikel itu sendiri pun akan membaca dan mengubah artikel mereka berulang kali agar MESEJ yg disampaikan terus masuk kedalam ingatan para pembaca. Kalau kita tidak faham artikel yg kita tulis apertah lagi pembaca lain.

Diminta Semua Artikel Yang Belum Di Kongsi atau di Share Diubah Ke Kategori Ini, (Tolong Sebarkan) Apa yang saya nampak kebanyakkan artikel yang saya Terlepas Pandang terjadi kerana ramai yang post secara senyap tanpa pengetahuan saya, Mulai sekarang saya sediakan Tolong Sebarkan supaya semua artikel baru di letak kan di sini terlebih dahulu sebelum kita berkongsi sesama ahli.

Pada artikel lama, tuan punya artikel kalau nak berkongsi bersama member² disini, sila letak link artikel yg anda hendak post KECUALI artikel mengenai Iklan ...

Pastikan Artikel Anda Mendatangkan Manfaat .. Menghiburkan ... Dan Bernas ... Maaf Sebarang Info Mengenai Politik Dan Mengumpat Diharamkan.
Untuk Mencantikkan lagi Artikel Yg Di Post Sila Lawati Kategori Hiasi Laman Page Anda atau anda boleh terus click Disini, Kerana Rata² Bahan Di Sana Boleh Digunakan Untuk Menghiasi Artikel Yang Anda post supaya artikel anda lebih menarik perhatian pembaca terus ke dalam ingatan mereka.

sila TAGS artikel masing² di kategori yg anda ingin masuk kan contoh:-

Tags: agama
Tags: lawak
Tags: terjah

Bagaimana Meletakkan Gambar & Centerkan Image


Kalau Anda Hendak Meletakkan Gambar ...

B utk BOLD, I utk Italic, U utk Underline, S untuk Strike,
Gambar Rantai utk Link URL dan camera untuk letak Gambar.

Read more: http://scripters.ning.com/forum/topic/show?id=2386880%3ATopic%3A140337&xgs=1&xg_source=msg_share_topic#ixzz0bGixuFQm

No comments:

Post a Comment